Er zit ook grijs tussen zwart en wit!

 

Mijn naam is Annelies Geerkens. Sinds 1998 heb ik als supervisor / coach / trainer veel mensen ontmoet die op en een of andere manier de kracht van het perfectionisme even verloren waren en hinder ondervonden van teveel van het goede, de strenge eisen die ze aan zich zelf stelden. Samen onderzochten we hoe dit teveel van je kracht/kwaliteit ze belemmert in het dagelijkse functioneren. Om een  bij die persoon passende oplossing te vinden.


Naast dat ik als coach/supervisor werkervaring opgedaan heb in het begeleiden / ondersteunen van mensen met perfectionistische trekjes kan ik vanuit eigen ervaring  over de vele hobbels, hersenspinsels hindernissen meepraten. Behalve de VO Supervisie en Coaching en de VO Opleiden en Trainen heb ik vele workshops en korte cursussen gevolgd die kunnen helpen om je innerlijke criticus te bestrijden / te temmen. Zoals Mindfullness in Coaching, Voice Dialogue, Reiki (1,2 en 3a), Enneagram, Reis door de Chara’s en Kernreflectie 1. Ik wil je graag helpen te ervaren dat tussen zwart en wit ook de nuance grijs zit.

Wie ben ik?

Nuttige tips

Er is recentelijk veel geschreven over omgaan met perfectionisme. Voor jezelf en voor je omgeving.

Een paar aanraders die alvast verder kunnen helpen.


Lees hier verder >

Perfectionisme is een vorm van controle willen hebben. Gun jezelf eens wat ruimte, laat de teugels iets vieren en ben wat minder hard voor jezelf.

De balans raakt verstoord door je hersenspinsels (manier van schadelijk denken). Het denken in vertekende patronen is van negatieve invloed op je totale waarneming (kijken naar).


Lees hier verder >

Wat kan ik voor je doen?